Tietosuojaseloste : Rohkeusjohtaa.fi

Henkilötietolain (523/1999) 10§ mukainen rekisteriseloste

 

Vierailija luovuttaa sähköpostiosoitteensa sivuston ylläpitäjän käyttöön kirjautumalla postituslistalle, antamalla luvan uutiskirjeen lähettämiseen tai rekisteröitymällä bloggariksi sivustolla www.rohkeusjohtaa.fi. Yhteystietoja käytetään hyödyllisen tiedon jakamiseen ja palveluiden markkinointiin.

 

Yksityisyys ja tietosuoja

Asiakastiedot ovat luottamuksellisia eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille missään tilanteessa. Omat yhteystietonsa voi poistaa listalta välittömästi joko klikkaamalla jokaisen asiakasviestin alareunassa olevaa Peru-linkkiä tai lähettämällä poistopyyntö rekisterinpitäjälle sähköpostitse.

 

Rekisterinpitäjä

Maarit Tiililä Oy (Y-tunnus: 2215032-5)
www.rohkeusjohtaa.fi
Maarit Tiililä, puh.

Sähköposti: maarit@tiilila.fi

 

Rekisterin nimi

Rohkeusjohtaa.fi

 

Rekisterin pitämisen peruste

Henkilö on rekisteröitynyt bloggariksi tai antanut luvan uutiskirjeen lähettämiseen osana ”Naisjohtajista uuden ajan johtajuuteen” –hanketta tai ilmoittautunut sähköpostituslistalle antamalla yhteystietonsa sivustolla olevalla lomakkeella tai muulla tavoin.

 

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisteriä käytetään hyödyllisistä ja ajankohtaisista asioista tiedottamiseen, asiakaskyselyihin, toiminnan kehittämiseen ja tilastollisiin tarkoituksiin  Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. 

 

Rekisterin sisältämät tiedot

Henkilörekisteri sisältää seuraavat tiedot:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero (valinnainen tieto)
  • Asiakkaan mahdollisesti ilmoittamat muut asiakassuhteen hoitoon ja/tai markkinointiin liittyvät tiedot
  • Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin kerätään tietoja käyttäjän liittyessä postituslistalle, uutiskirjeen tilaajaksi tai rekisteröityessä bloggariksi.

 

Tietojen luovutus

Rekisterin tietoja ei milloinkaan luovuteta ulkopuolisille.

 

Rekisterin suojaus

Rekisteriä hyödynnetään rohkeusjohtaa.fi-sivustolla sekä MailChimp-palvelussa. Rekisteri sijaitsee suojatulla palvelimella. Rekisterin käyttöoikeus on ainoastaan Maarit Tiililällä.

 

Yhdysvaltalaisen MailChimp-sähköpostipalvelun kautta henkilötietoja siirtyy Euroopan Unionin ulkopuolelle. Henkilötiedot ovat kuitenkin suojattuna henkilötietolain edellyttämällä tavalla, sillä MailChimp-palvelun toimittaja on liittynyt EU:n ja Yhdysvaltain väliseen ns. Privacy Shield -ohjelmaan (https://www.privacyshield.gov/list), jonka tarkoituksena on varmistaa eurooppalaisten tietojen tietoturvallinen käsittely Yhdysvalloissa. Lue lisää MailChimpin yksityisyydensuojasta:  https://mailchimp.com/legal/privacy/.