Jaa ajatuksesi - kirjoita blogiartikkeli!

Oivallukset syntyvät uteliaisuudesta ja rakentava keskustelu avoimuudesta erilaisille näkökulmille.

Jos Rohkeusjohtaa.fi-blogin tarkoitus – erityisesti nuorten naisten rohkaiseminen johtajanpolulle – on lähellä sinunkin sydäntäsi, ja haluat osallistua keskusteluun, tule mukaan bloggariksi ja jaa mietteesi, tarinasi ja oivalluksesi kannustukseksi ja rohkaisuksi lukijoillemme.

Ota yhteys:

Maarit Tiililä
maarit@tiilila.fi
+358 405 163 321

Rekisteröidy bloggariksi

Rekisteröidy sivustolle alla olevalla lomakkeella.

Tarvitset rekisteröitymiseen lyhyen, n. 50 – 70 sanan mittaisen kuvauksen itsestäsi sekä neliön muotoisen kasvokuvan. Kuvatiedosto voi olla JPG- tai PNG-muotoinen ja sen maksimikoko on 1 Mb. Kuvasi ja kuvauksesi näytetään sivustolla julkaistujen artikkeliesi yhteydessä.

Rekisteröitymisen jälkeen pääset jättämään sivustolle blogiartikkeleita. Artikkelit tallentuvat järjestelmään ja ne julkaistaan sen jälkeen, kun sivuston ylläpitäjä on hyväksynyt kirjoituksen.

  • Kirjoita tähän nimesi muodossa Etunimi Sukunimi. Tämä näkyy lukijoillesi.
  • Kirjoita tähän n. 50-70 sanan mittainen kuvaus itsestäsi ja toiminnastasi. Kuvaus näytetään artikkeliesi yhteydessä.
    Lataa kasvokuvasi, joka näytetään artikkeliesi yhteydessä. Kuvan tulee olla neliön muotoinen ja kooltaan vähintään 100x100px. Tiedoston maksimikoko on 1 Mb.
  • Liitä tähän sivustosi osoite kopioimalla se selaimen osoitekentästä tai kirjoittamalla osoite muodossa http://www.kotisivu.fi
  •  
  •  
    Kirjaudu sisään | Unohditko salasanasi